Design- og teknologibyrået vil styrke sin internasjonale posisjon og åpner kontor nummer fire. Byrået som allerede har kontorer i Oslo, Amsterdam og Bonn, starter nå et nytt kontor ved Shoreditch i London. 

- Dette har lenge stått på ønskelisten vår. Ikke bare er London hovedsete for flere verdensledende startups og selskaper, det er også byen som har sterkest vekst innen den europeiske tech-industrien, sier Tobias Bæck, daglig leder i Bakken & Bæck. 

London-kontoret starter opp med tre designere og en forettningsutvikler. Annabel Lake, Myles Palmer, Barrie Bloor og Harry Copeman har tilsammen mer enn 30 års erfaring og har jobbet for globale merkevarer som Nike, David Beckham, Facebook og Google. 

- Vi er veldig fornøyde med å ha rekruttert et team med en så imponerende merittliste, og det er utrolig gøy å kunne stille med et skikkelig stjernelag fra start. Vi jobber alltid på tvers av alle kontorene, så nå gleder vi oss til å ta fatt på nye prosjekter sammen, sier Bæck. 

I London:

Annabel Lake, Myles Palmer, Barrie Bloor og Harry Copeman er på plass på London-kontoret. Foto: Francesca Tamse.

- Aldri vært redd for å ta sjanser
Daglig leder Bæck forteller at de har fått spørsmål om hvorfor de etablerer seg i London i disse Brexit-tider. 

- Det er klart vi får spørsmål om hvorfor vi går inn i noe som andre rykker ut av. Men vi har aldri vært redd for å ta sjanser, og har erfart at store endringer også kan åpne nye dører. Uavhengig av Brexit så vil en tilstedeværelse i Storbritannia eksponere oss for nye mennesker, perspektiver og ideer, som igjen gjør oss i bedre stand til å lage løsninger som fungerer og skalerer globalt, sier Bæck.

Med sitt fjerde kontor, tredje i utlandet, tar de nå skrittet fullt ut sier Beck.

- Med åpningen av et kontor i London, tar vi skrittet fullt ut. Nå gjør vi alvor av vår ambisjon om  å være et internasjonalt byrå, og ikke bare et norsk selskap med et par kontorer i utlandet, sier Bæck. 

Bakken & Bæck er et teknologidrevet designbyrå med kunder som Ruter, DNB og Vipps. Selskapet har 65 ansatte spesialisert innen blant annet design, kunstig intelligens og blokkjedeteknologi. Selskapet hadde en omsetning på 62 millioner kroner i 2018 og et resultat på én million kroner før skatt.