PWC styrker markeds - og kommunikasjonsavdelingen med ny designleder og det er Håkon Smith som blir ny leder for design i PWC fra 1. juli.

- Jeg gleder meg veldig til å jobbe med en av verdens største merkevarer. Noe av det jeg liker best ved PWC sin profil er balansen mellom styrke og varme, sier Smith som har jobbet for erkerivalen EY de siste seks årene.  

I EY hadde Smith stillingen som kreativ designsjef og jobbet med globale designprosjekter og omfattende nordiske tilbud. Han har designfaglig bakgrunn fra University of the Arts London og er særlig opptatt av helhetlig, stilrent design. 

Hos PWC får han ansvaret for å lede designteamet, og får også et faglig ansvar for designere på tvers i markeds- og kommunikasjonsavdelingen. Markeds- og kommunikasjonsdirektør Rune Jevne Sjøhelle sier Håkon Smith «fremstår som en dyktig fagperson som er tydelig på å bruke design for å få frem det som er viktig strategisk.»

- Vi er svært fornøyde med å ha kapret ham til denne viktige lederstillingen, sier Sjøhelle.

Sjøhelle sier at «design er helt sentralt i PwC.»

- Vi bruker det visuelle som et strategisk virkemiddel for å forsterke kommunikasjonen. Vi har også en leken, mangfoldig og samtidig distinkt grafisk profil – en verktøykasse som gir store muligheter for å lage god design. Jeg har vært i PWC nå i snart tre måneder, og er imponert over den sterke posisjonen det strategiske markeds- og kommunikasjonsarbeidet har i selskapet, både globalt og i Norge. Dette er forankret helt til toppledelsen. Det gjør det ekstremt givende og morsomt å jobbe her sammen med flinke kolleger, sier Sjøhelle.

PWCs markeds- og kommunikasjonsavdeling består av nitten personer med med ansvar for et bredt spekter av kommunikasjonstjenester fra design, video, PR og innholdsproduksjon til håndtering av store komplekse tilbudsprosesser.

- Planen er å ansette enda flere til høsten. Vi går helhjertet inn med de beste folka, sier nestleder Nina Stabel.