Content-brunsj 2019

10.09.2019 08:15 - 12:00
Program
Vika Kino, Ruseløkkveien 14, Oslo

Om

Alle trenger påfyll.
Påfyll av mer kaffe, av mat, av ny energi. Men vi trenger også påfyll av kunnskap, inspirasjon og ny motivasjon. Kanskje også påfyll av nysgjerrighet?

I denne bransjen blir du aldri utlært. Her er vi alle sultne. Det er derfor det er gøy. Vi vil alltid vite mer, lære mer, kunne mer. Selvfølgelig vil vi det. Vi vil bli bedre, og vi vil at folkene vi jobber med skal bli bedre. Vi vil ha flinkere kollegaer, sjefer, leverandører, kunder og samarbeidspartnere. Vi er sultne på bedre prosesser og på bedre resultater.

Derfor inviterer vi til Content-brunsj – en halv dag med påfyll for både kropp og sinn i Vika Kino. Bli med og bli litt bedre i jobben din!

Spørsmål? Send en e-post til event@kampanje.com.

Program
Tirsdag 10.09.2019

08:15 - 09:00

Registrering og frokost

09:00 - 09:05

Velkommen

09:05 - 09:25

Les mer Fersk undersøkelse: Derfor satser vi på innholdsmarkedsføring

Øyvind Vederhus, Administrerende direktør, Redink
Vi har spurt markedsførere om deres syn på content som virkemiddel i arbeidet med å bygge sterke merkevarer og skape salg. Er kreativitet viktigere enn relevans? Skal innhold selge? Hvor viktig er avsenderidentitet? Og hva blir byråets rolle fremover, når flere bygger opp inhouse contentmiljøer?
09:25 - 09:45

Les mer Bygger gode ledere med godt innhold

Sverre S. Hov, Leder for kommunikasjon, organisasjon og utvikling, Lederne
Arbeidstakerorganisasjonen Lederne har i mange år satset på godt innhold for å nå ut med sine budskap om ledelse. De viktigste målene er medlemsrekruttering, å spre kunnskap om det organisasjonen har definert som god ledelse og bidra til å bygge gode norske ledere, trygge ansatte og solide virksomheter. I dette foredraget forteller Sverre S. Hov om det kontinuerlige arbeidet for synlighet og relevans.
09:45 - 10:05

Les mer Kunder eller byråer - hvem har skylda for dårlig innhold?

Christine Calvert, Tekstdoktor
Hvis vi alle er opptatt av godt innhold, hvorfor blir det likevel produsert så mye dårlig? Er det tidsnød, åndenød eller tynne lommebøker som går utover kvaliteten til tekstene? Tekstdoktor Christine Calvert deler ut refs til høyre og venstre og kommer med et par skrekkeksempler fra virkeligheten. Her blir det høye skuldre og lav sigarføring.
10:05 - 10:25

Pause

10:25 - 10:55

Les mer Slik blir du attraktiv – blant de som er aller mest ettertraktet

Katrine Øyvåg, Innholdsrådgiver og fagansvarlig employer branding, HyperRedink
Trude Hole, Direktør forretningsdesign, Bouvet
Kampen om talentene er enorm. Kan historiefortellere hjelpe HR-avdelingene med rekruttering? Bouvet sto overfor den vanskeligste rekrutteringsoppgaven av alle: Nemlig å blir attraktiv blant it-utviklere. «Dette er herlig nytenkende!» sa juryen da vi vant gull under årets NM i employer branding. Vi gleder oss til å vise frem hva vi fikk til sammen.
10:55 - 11:15

Les mer Kreativitet og fantastiske ideer for Messenger

Josefine Billström, Creative Strategist, Facebook Creative Shop
Creative Strategist Josefine Billström i Facebook blir ofte spurt hvordan bedrifter bør ta i bruk Messenger på best mulig måte. I dette foredraget vil Josefine gi oss svaret på akkurat dette, ved å dele noen strategier, verktøy og trender du umiddelbart kan ta i bruk.
11:15 - 11:45

Les mer Hvordan måle effekt på content marketing?

Lise Tangen Hansen, Head of Client & Services, Penetrace
Årets foredragsholder i 2018, Lise Tanken Hansen, snakker om hvordan man kan måle merkevareeffekten av innholdsmarkedsføring på en måte som gir riktige resultater – og som sørger for at resultatene også blir bedre over tid.
11:45 - 11:55

Oppsummering og avslutning

Sponsorer

Foredragsholdere

Sverre S. Hov
Leder for kommunikasjon, organisasjon og utvikling, Lederne
Øyvind Vederhus
Administrerende direktør, Redink
Josefine Billström
Creative Strategist, Facebook Creative Shop
Lise Tangen Hansen
Head of Client & Services, Penetrace
Christine Calvert
Tekstdoktor,
Trude Hole
Direktør forretningsdesign, Bouvet
Katrine Øyvåg
Innholdsrådgiver og fagansvarlig employer branding, HyperRedink

Arrangører

Content-brunsj 2019