Loyalty Day

25.09.2018 08:30
Program
Vika Kino, Ruseløkkveien 14, Oslo

Om

Konferansen for deg som jobber med kundeopplevelser, lojalitet eller CRM. Programmet er fullspekket av kundecaser, innsikt, trender og faglig innhold. Og med hele 9 foredragsholdere så har vi samlet noen av de mest erfarne menneskene innenfor for kundelojalitet og kundeopplevelse fra alle deler av bransjen i Norden. Dette er en utrolig spennende møteplass for alle som jobber med lojalitetsfaget i en eller annen form.

Program
Tirsdag 25.09.2018

08:30 - 09:00

Les mer Innsjekking og kaffe

Dørene åpnes kl. 08:30 for innsjekking, kaffe og mingling.
09:00 - 09:15

Les mer Velkommen

Øivind Magnussen, Konferansier
Bransjekollega Øivind ønsker oss velkommen og loser oss gjennom dagen!
09:15 - 09:50

Les mer Hvordan skal merkevarer oppnå tillit hos forbrukere?

Cathrine Moksnes, Daglig leder, Naug & Rådgiverne
Vi er vitne til et av de største tillitskiftene verden har sett. Tilliten til media, veldedige organisasjoner og store selskaper går drastisk ned. Men tilliten er ikke borte, den har bare flyttet seg. Enkeltindivider har blitt de nye stemmene, vi stoler på Uber-sjåfører og sover gjerne i fremmedes leiligheter gjennom AirBnB. Cathrine deler sine tanker om hvordan vi som markedsførere skal bygge tillit og gode relasjoner med kundene våre fremover.
09:50 - 10:20

Les mer Maksimér potensiale gjennom å bygge sterke kunderelasjoner

Matilda Dorotic, Førsteamanuensis, Handelshøyskolen BI
Flyselskaper, hoteller, kaffekjeder og klesbutikker – alle lokker med kundeklubber og bonuspoeng for å få flere lojale kunder. Matilda vil i sitt foredrag vise til sin forskning hvor det er klare trender blant de selskaper som henter ut potensiale i sine lojalitetsprogrammer, mot de som ikke gjør det.
10:20 - 10:30

Kaffepause

10:30 - 11:20

Les mer Sveriges mest kjente brand – ett nytt kapittel

Åsa Axelsson, CRM Manager, Polarn O. Pyret
Med et sterkt og godt likt varemerke assosiert med nostalgi, kvalitet og holdbarhet, startet endringsreisen til Polarn O. Pyret. En merkevare elsket av mange – med behov for å tiltrekke seg en bredere målgruppe. Hør om hvordan Polarn O. Pyret har omformet kundeinnsikt til kundefordeler og goodwill, utviklet kjøpsadferd hos sine mest verdifulle kunder, skapt et mer lønnsomt fordelsprogram samt motivert til kjøp gjennom veiledning.
11:20 - 11:50

Les mer Hvordan bruke data og innsikt for økt relevans i en digital hverdag?

Petter Høie, Industry Lead Retail, Facebook
Det skjer store endringer innen butikkhandelen. Hvilke endringer skjer og hvorfor skjer de og hvordan påvirker de oss? Hvordan kan vi utnytte CRM data og innsikt for og få en bedre forståelse, bli mer relevant og være konkurransedyktig i en digital hverdag.
11:50 - 13:00

Lunch

13:00 - 13:35

Les mer Ta bedre styring på kundereisen!

Gisle Almaas, Partner Manager, Google
Forbrukeren har endret seg og dette har konsekvenser for annonsører. Hvordan kan din bedrift få et fortrinn i den digitale transformasjonen? Hvordan skape nære og relevante kundeopplevelser? Stikkord er bruk av data, automatiserte løsninger, “lytte til kunden” og relevans i alle kontaktpunkter.
13:35 - 14:20

Les mer De enkle poengene: hvordan vi gjør lojalitet lønnsomt?

Maja Dzafic, CRM Manager, Nordic Choice Hotels
Maja skal snakke om hvor lønnsomt lojalitetskampanjer kan bli og hvordan de har gått for “De enkle poengene” for å skape denne lønnsomheten.
14:20 - 14:40

Les mer OBOS ruster seg for en digital fremtid

Hilde Maria Rustad, Head of CRM, OBOS
OBOS er Norges største boligbyggelag med over 400 000 medlemmer. Som en innovativ organisasjon har OBOS besluttet at konsernet fremover skal satse betydelig på digital tjenester og CRM. Hilde vil i sitt foredrag fortelle hvordan OBOS jobber for å oppnå forbedret kundeopplevelse og hvilke ambisjoner de har for de neste årene på CRM og lojalitet.
14:40 - 14:50

Kaffepause

14:50 - 15:30

Les mer Er det lønnsomt å ha kundetilpassede tilbud?

Pierre Million, CRM Manager, Bokus
Er det verdt å bruke tid på personalisering av kommunikasjonen? Hvilken effekt får vi, og øker konverteringsgraden og omsetningen? Her får du konkrete eksempler på vellykkede investeringer som virkelig har gitt resultater. Vi får se hvordan vi med enkle middel kan differensiere våre e-poster for å skape hundrevis av kundetilpassede varianter.
15:30 - 16:00

Les mer Hvordan påvirker brukeropplevelse kundelojalitet innen e-handel?

Ole Heintz, Adm. direktør, Convert
Ole er blant Norges ledende eksperter på brukeropplevelse innen e-handel, og vil forsøke å svare på spørsmål som: Hvor lite skal til for å skape en dårlig brukeropplevelse innen e-handel, og hvordan påvirker det lojalitet? Hvorfor taper e-handelsaktører store summer på for dårlig brukeropplevelse, uten å selv være klar over dette?
16:00 - 16:10

Les mer Avslutning

Kvelden fortsetter for de som vil med mat, drikke og en runde shuffleboard hos Oculos i Holbergsgate 21. Velkommen!

Sponsorer

Foredragsholdere

Ole Heintz
Adm. direktør, Convert
Pierre Million
CRM Manager, Bokus
Hilde Maria Rustad
Head of CRM, OBOS
Maja Dzafic
CRM Manager, Nordic Choice Hotels
Gisle Almaas
Partner Manager, Google
Petter Høie
Industry Lead Retail, Facebook
Åsa Axelsson
CRM Manager, Polarn O. Pyret
Matilda Dorotic
Førsteamanuensis, Handelshøyskolen BI
Cathrine Moksnes
Daglig leder, Naug & Rådgiverne
Øivind Magnussen
Konferansier,

Arrangører