Magnus Strømnes Bøe blir ny administrerende direktør i Red Performance. Bøe tar over ledelsen i selskapet etter Magnus Nilsson, som har ledet Red Performance siden 2011. Nilsson forlater nå selskapet for å jobbe med nye prosjekter.

- Det er en fantastisk spennende mulighet og en ære for meg å få oppgaven med å lede Red Performance videre. Vi har veldig dyktige folk, spennende kunder og en tydelig satsing på teknologi, og vi er svært godt rigget for årene fremover, sier Strømnes Bøe i en pressemelding.

- Vi har diskutert dette en stund, dette er en prosess som har pågått i en periode, forteller han til Kampanje.

- Hva blir dine viktigste utfordringer ?

- Jeg har sittet i ledelsen og er partner i selskapet, så jeg vet mye om hvordan selskapet fungerer. Likevel er det en del ting jeg må sette meg inn i. Jeg må få overblikk, sier Strømnes Bøe, som nå forbereder seg på en uvanlig sommerferie.

- Jeg er en analytisk type, så jeg må bruke mye av sommeren på å gjøre lekser, sier han.  

Han har vært leder for SEO og webanalyse i Red Perfomance siden 2012, og han har vært partner i selskapet siden 2013. Den nye Red Performance-sjefen er styreleder i bransjeforeningen Bra Søk. I 2016 ble han kåret til Årets Foredragsholder av annononsørforeningen ANFO. 

Les også: Magnus Strømnes Bøe og de beste foredragsholderne: - Slik vinner du publikum - her er de beste rådene (Abonnement)

Les mer: Her er Årets foredragsholder

- Vi er veldig glade for at det er nettopp Magnus Strømnes Bøe som overtar stafettpinnen i Red Performance. Strømnes Bøe har vært helt sentral i utviklingen av RED Performance og de gode resultatene som har blitt skapt i selskapet gjennom mange år. Magnus er ikke bare en fantastisk inspirerende kollega, men også en av Norges mest erfarne og kunnskapsrike personer innenfor performance-faget. Som vinner av Årets Foredragsholder er han ikke bare en stor inspirator for oss i Red, men også for resten av bransjen, sier Nils Røang, styreleder i Red Performance.

Se videointervju med Magnus Strømnes Bøe her:

 

Red Performance er er en del av Red Gruppen. Selskapet ble utropt til Årets Gasellebedrift i Oslo i 2015, og er mestvinnende byrå i INMA Performance Awards gjennom tidene.