I en melding fra TV 2 heter det at Silje Hestevik (41) er ansatt som ny utviklingssjef i TV 2s programavdeling. Hun kommer fra en stilling som format manager i samme avdeling.

I en melding fra kanalen heter det at stillingen Hestevik er ansatt i, er en ny rolle i programavdelingen. Rolf Wenell har tidligere fungert i en todelt stilling, med ansvar for både underholdning og utvikling. Han fortsetter som underholdningssjef, mens Silje Hestevik går inn i den nyopprettede stillingen som utviklingssjef.

- Jeg er veldig glad for at Silje har takket ja til jobben. Hun har et skarpt blikk på innholdet, samtidig som hun har solid erfaring med ulike rettigheter og kjenner TV 2s behov i dagens marked godt. Hun har vært en sentral del av arbeidet i utviklingsavdelingen de siste årene, sier programredaktør Jarle Nakken i TV 2.

Hestevik er klar for de nye oppgavene.

- Jeg gleder meg til å fortsette jakten på godt innhold, sammen med gode kollegaer i programavdelingen, sier Silje Hestevik. Hun har blant annet bakgrunn som produksjonsleder og produsent i flere produksjonsselskaper.