Fuel Reklamebyrå har ansatt Benedicte Unhjem Johansen som ny seniorrådgiver. Hun kommer fra Red Storyline, og har tidligere jobbet i Los & Co og PHD.

Hun går også inn på eiersiden i Fuel Reklamebyrå.

- Jeg har de siste årene jobbet i relativt store miljøer, og da denne muligheten dukket opp fikk jeg tenning på å komme tilbake til et mindre miljø igjen. Jeg følte meg hjemme første gang jeg gikk gjennom døren – her var det umiddelbar match, sier Benedicte Unhjem Johansen.

Fuel jobber med kunder som Mills, Mesterbakeren, Karo Pharma, Kreftforeningen og Orkla. Tidligere i år fikk de også Ringnes på kundelisten.

- Jeg synes det er inspirerende å se hvordan Fuel klarer å skape så gode og effektive resultater for kundene sine. Jeg motiveres av lønnsomhet og effektivitet, og Fuel har en tilnærming til kundenes utfordringer som trigger meg og står i stil med hvordan jeg mener kommunikasjonsfaget bør drives fremover. Så nå ser jeg frem til å være med å posisjonere og videreutvikle Fuel som et byrå for fremtiden. Pluss at jeg nesten ikke kan vente til jeg skal begynne å jobbe med den spennende kundeporteføljen deres. Dette blir gøy, sier Unhjem Johansen.

Hun får følge inn døra av visuell designer Martin Fagerås, som har tatt turen fra Ernö. Der har han jobbet med kunder som Thon Hotels, Fjordland, Brynhild Gruppen og Gjensidige.

- Fuel fremsto som et lite byrå med store ambisjoner og en etablert og variert kundeportefølje. Dette er jo en spennende mulighet for meg til å ha en sentral rolle i et byrå fokusert på vekst og nysatsing. Jeg gleder meg kjempemye til å være med å styrke byrået sammen med Benedicte i en tid der det skjer utrolig mye kult i alle deler av faget vårt, sier Fagerås.

- Veldig gøy og motiverende å få med to så dyktige medarbeidere på laget, sier daglig leder i Fuel Reklamebyrå, Thomas Gude.