Even Westerveld blir ny leder for marked og distribusjon i Vipps. Dette er et område som tidligere har vært ledet av nestsjef i Vipps, Elisabeth Haug.

Hennes hovedprioritet fremover er nye vekstinitiativ som skal sikre Vipps nye posisjoner utover betaling.

Westerveld kommer fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i DNB og var med på lanseringen av Vipps i 2015. Han har tidligere vært partner i Geelmuyden Kiese og kommunikasjonsrådgiver på Stortinget.

- Han er i tillegg en sterk og dyktig fagperson på kommunikasjonsområdet, og vi ser frem til å få hans sterke bidrag både i organisasjonen og ikke minst i ledergruppa til Vipps, sier Rune Garborg, sjef i Vipps. 

Vipps ble lansert som en DNB-tjeneste i 2015, men i 2017 ble tjenestens etablert som et eget selskap. Nå består selskapet av over 250 medarbeidere, og Vipps har gått fra være en app for vennebetaling til å være Nordens største aktør innen betaling og identifisering med 3,7 millioner brukere.

- Etter sju intense og ekstremt lærerike år i banken gleder jeg meg veldig til å komme «hjem» til Vipps, sier Even Westerveld.

- Å være med å døpe og lansere Vipps i 2015 er det morsomste jeg har gjort på jobb noen gang. Nå har Vipps vokst videre med BankAxept og BankID og blitt et sterkt bevis på hva det norske bankfelleskapet betyr for samfunnet. Jeg ser veldig frem til å fortsette å forenkle hverdagen for folk og bedrifter sammen med de supre folkene i Vipps-teamet.