Hausmann har ansatt Lukas Aasbø (25) som grafisk designer. Aasbø har studert grafisk design ved Westerdals Oslo ACT og som en del av studiene var han i praksis i Hausmann. Etter endte studier rakk Aasbø å jobbe et halvt år i Cappelen Damm før Hausmann-sjef Terje Banken ringte og spurte om Aasbø ville returnere, denne gangen til en fast stilling.

- Vi ble kjent med Lukas under hans praksisperiode. I tillegg til å være en utrolig fin fyr, er han en drivende dyktig, klok og mange-fasettert designer som behersker alt fra klassisk grafisk design til UX som vi og kundene våre vil ha messe glede av, sier Banken.

Aasbø har vært på plass i Hausmannsgate siden 1. mars. 

- Hausmann ga meg tillit og ansvar fra start, selv i praksisperioden, og jeg følte jeg var en del av teamet selv om jeg kun var der et par ganger i uka. Det satte jeg pris på. Det å få være med å presentere foran OSU i Bjørvika som en student, var både spennende og skummelt. Nå er jeg spent på tiden fremover, og gleder meg veldig til å være med å skape bra ting her i Hausmanns gate, eller hvor enn folk har hjemmekontor om dagen, sier Aasbø.