Fem foredragsholdere er nominert til prisen «Årets taler 2020» av Talerlisten.

- Noen av foredragsholderne på Talerlisten har tatt store, digitale steg og enkelte har hatt sitt beste år noen gang. Jeg er imponert, sier toastmaster og gründer for den digitale bestillingstjenesten Talerlisten, Nils Apeland, til egen nettside.

De nominerte foredragsholderne er Vigdis AustrheimPellegrino RiccardiEirik Norman HansenArman Vestad og Jan-Martin Berge. Tre kriterier ligger til grunn for utdelingen: Antall oppdrag gjennom Talerlisten, kundenes vurderinger og foredragsholderens engasjement.

Psykolog Jan-Martin Berge, som holder foredrag om arbeidsglede, beskriver året slik:

- 2020 ble et forferdelig år for mange, men et fantastisk år for PsykologBerge. Det har helt sikkert noe med at ordene krise og psykolog henger sammen, sier han.

Jan-Martin Berge ble sammen med Solfrid Flateby kåret til «Årets taler» i 2019.  Vinneren av «Årets taler» i 2018, Eirik Normann Hansen, er også nominert i år. Han er kjent for å være en uredd teknologioptimist, noe som kom til nytte i året som gikk.

- Foredragsåret 2020 handlet for meg om å prøve ting. Siden mitt felt og interesse er teknologi og dens betydning for oss, ble dette året en slags erfaringsbasert digitaliseringsprosess, sier han.

Vinneren kåres torsdag 14. januar kl. 18 og blir kunngjort på Talerlistens Facebook-side.