Tidligere kommunikasjonssjef i Bane Nor, Kristina Bolstad Picard var blant de første aktørene som kritiserte næringslivet for sitt manglende engasjement i den pågående krigen mellom Israel og Hamas. Picard var også en av initiativtakerne bak Instagram-kampanjen «Ikke kontroversielt».

Nå blir hun assosiert partner i PR-byrået Geelmuyden Kiese.

Det skriver byrået i en pressemelding.

- Jeg brenner for at næringslivet skal være en aktiv, engasjert og ansvarlig del av samfunnet. Derfor vil jeg jobbe med ledere som vil ta ansvar og tør å bli utfordret. Ekte samfunnsansvar er mer enn ESG-rapportering, sier Kristina Picard i meldingen.

Les også: Står bak Instagram-kampanje til støtte for barn i Gaza:  - Ikke kontroversielt

Siden 2023 har Picard jobbet som selvstendig kommunikasjonsrådgiver. Hun gir råd om strategisk kommunikasjon, PR, historiefortelling, krisekommunikasjon og presentasjonsteknikk. Hun holder også kurs og foredrag.

Den virksomheten tar hun nå med seg inn i Geelmuyden Kiese, ifølge byrået. Som assosiert partner vil Picard ha ansvar for sin egen kundeportefølje, og vil både kunne bistå GK sine eksisterende kunder og bruke byråressurser til å løse oppgaver for sine egne kunder.

Les mer: Vil ha slutt på Gaza-tausheten i næringslivet: - Har vært stille altfor lenge

- Kristina Picard har omfattende erfaring fra norsk næringsliv med sterk bransjekunnskap innen transport, forsikring og eiendom. Hun har også mye operativ presserfaring, har en skarp penn og har sterke rådgiveregenskaper. Kristina er en solid tilvekst til Geelmuyden Kiese og alle våre kunder, sier Severin Roald, administrerende direktør i Geelmuyden Kiese Norge.

Geelmuyden Kiese har det siste året fått inn en rekke nye assosierte partnere, inkludert tidligere forsvarstopp Geir Hågen Karlsen, dagligvareveteran Per Roskifte og mangeårig Røkke-rådgiver Rolf Nereng.

Picard har hatt en rekke ledende kommunikasjonsstillinger innen finans, eiendom og samferdsel. Hun har blant annet vært landets første forbrukerøkonom i Storebrand, kommunikasjonssjef i Pangea Property Partners og kommunikasjonssjef for drift og teknologi i Bane Nor. Hun har bakgrunn som journalist og har studert økonomi ved NHH.