Det er noen år siden Anne Røkenes forlot stillingen som merkevare- og profilsjef i TV 2 og etter hvert havnet i rekrutteringsbransjen. Nå er Røkenes klart for et nytt jobbskifte, men hun velger å fortsette i jobben som hodejeger.

Røkenes slutter i Teft rekruttering etter et par år og går til Skagerak Consulting. Rådgivningshuset feiret for et par år siden 20 år, og har nå kontorer i flere byer i Norge – deriblant Sandefjord, Kristiansand, Porsgrunn, Fredrikstad og Oslo.

- Vi er svært fornøyde med at Anne ønsker å bli en del av Skagerak Consulting. Med hennes erfaring innenfor markedsføring og kommunikasjon tror vi at denne kompetansen vil komme våre oppdragsgivere til gode og plassere oss enda tydeligere på kartet innenfor dette fagfeltet. Anne har et stort nettverk i Oslo-området og vil bidra til å gjøre vårt Oslo-kontor enda mer synlig sammen med de 19 antall andre rådgiverne som allerede drifter denne avdelingen, sier Odd-Arne Krogstad, partner Skagerak Consulting

Røkenes blir en del av Oslo-kontoret og går inn i Skageraks rekrutteringsteam som jobber med leder- og spesialistrekrutteringer. 

- Nå gleder jeg meg til å bruke all min erfaring og kompetanse til å finne den aller beste kombinasjonen av oppdragsgivere og kandidater innenfor flere ulike fagfelt og bransjer her i Skagerak Consulting. Å bli en del av et enda større fagmiljø hvor vi jobber i team og kan lære av hverandre liker jeg spesielt godt, sier Røkenes.

De siste årene har Røkenes som hodejeger jobbet med rekruttering innen flere fagfelt og ulike bransjer, og har rekruttert aller mest innen fagfeltet kommunikasjon, markedsføring, merkevare, kundereise og digitale roller hvor hun selv har bred arbeids- og ledererfaring. Det er også der hun har mest erfaring selv i arbeidslivet etter mer enn 25 års erfaring fra kommersielle medier som blant annet TVNorge, P4 Radio og TV 2.

Skagerak Consulting er et byrå som har gått fra å 25 til nærmere 40 ansatte de siste tre årene og omsetningen har lagt på seg med over 60 prosent siden 2020. 

Rådgivningshuset hadde en omsetning på over 70 millioner kroner i 2022.