Treningssenterkjeden Sats henter Mia Lund Hanusek til stillingen som markeds- og kommunikasjonsdirektø. Hun tar over jobben etter Marianne Orderud som forsvant til Strawberry.

Hanusek har tidligere hatt tilsvarende stillinger i Indiska, MediaMarkt, og Bluestep Bank, heter det i en melding fra Sats.

- Det er gledelig å ønske Mia velkommen til Sats-teamet. Hennes sterke markedsføringskompetanse og positive holdning vil være en verdifull ressurs for å styrke vårt kommunikasjonsarbeid i tiden fremover, sier Sondre Gravir, konsernsjef i SATS.

Hanusek bringer også med seg styreerfaring fra sport og utendørsbransjen, blant annet hennes nåværende i Silva Group, som består av merkene Silva og Primus. Hanusek er svensk statsborger men har ifølge Sats en sterk familietilknytning til Norge.

- Jeg er svært glad for å bli en del av Sats, et selskap kjent for sitt engasjerte, verdidrevne team, sterke merkevarer og velpresterende virksomhet. Personlig er det avgjørende for mitt velvære å prioritere en aktiv livsstil gjennom ulike former for trening. Jeg ser virkelig frem til å bidra til reisen for å gjøre folk i Norden sunnere og gladere, sier Mia Lund Hanusek.