I september i fjor ble det kjent at det Oslo-baserte eventbyrået Z Event fikk nye eiere da det norske nettverket DSD Explore kom inn på eiersiden.

Under oppkjøpet uttalte konsernsjef i DSD Explore, Terje Hatlen-Stokke, at Z Event ville være event-motoren i deres videre vekststrategi, med ambisjoner om ekspansjon til sentrale deler av Norge. Nå lanserer de altså eventbyrå i Trondheim som første by ut.

Les mer: Z Event får nye eiere: - Kjennes som et ekte partnerskap

Crazy Coyote Event, som ble en del av DSD Explore i 2013, slås sammen med Z Event når det lanseres i dag. Det vil si at eventdelen og de ansatte i Crazy Coyote Event overføres til Z Event, mens aktivitetsdelen av Crazy Coyote forblir nettopp Crazy Coyote.

Kundeteamene i Trondheim blir som før, men mulighetene blir langt større, skriver DSD Explore i en pressemelding. Z Event Trondheim vil samarbeide tett med Oslo, og utveksle ressurser og kompetanse ved behov.

Børre Atle Tangen, rådgiver i Z Event Trondheim, gleder seg til satsingen.

- Trøndelag er bokstavelig talt Norges midtpunkt, og vi har mye spennende på gang. Med større muskler kan vi ta på oss enda større oppdrag. Vi har allerede jobbet sammen med Z Event Oslo på flere prosjekter, og det er gøy å levere det lille ekstra sammen, sier Tangen.

Z Event Trondheim og Cray Coyote blir samboere på Vestre Kanalkai 19 i Trondheim. Thomas Strandskogen, administrerende direktør i Z Event, forteller at han på jakt etter enda flere folk til trondheimsbyrået.

- Med DSD Explore bygger vi Norges mest fremoverlente event- og reiselivsfamilie. Vi har mye å gjøre, og vokser også i Trondheim. Her leter vi etter både byråleder, prosjektleder og eventkoordinator som er sultne på å bli med på den spennende reisen vi planlegger for regionen, sier han.