Gründer Simon Bentsen og eventpartner Kjersti Alnes starter opp eventbyrået, Peak Production. Til sammen har gründer-duoen med seg over 20 års erfaring fra bransjen.

Bentsen kommer nylig fra rollen som produsent i Appetite for production. Før det har han vært i byråer som JCP og Kite. 

- I et marked der et økende antall byråer konsoliderer til å bli store giganter, blir det enda mer motiverende å være en mindre aktør. Ved å være et byrå i vår størrelse, så ligger det en sultenhet og drivkraft for å lykkes. Vi legger sjelen vår i å utfordre markedet med kreativ verdiskapning, pris-effektivitet og agilitet ovenfor våre kunder, sier Bentsen om bakgrunnen for satsningen. 

Selv om byrået opererer som et eventbyrå, ser de mer på seg selv som et kulturbyrå.

- Vi har lang erfaring med å styrke sterke bedrifters employer brand, og har sterk tro på at det å bygge kultur gir konkurransekraft. I nedgangstider er det kanskje lett å tenke at man må spare inn på kultur, men der mener vi tvert i mot - det er nettopp da man bør investere i de ansatte, sier Bentsen. 

Alnes har i likhet med Bentsen erfaring fra JCP, og kommer sist fra stillingen som daglig leder i markedsbyrået Amesto Marketing. Nå ser duoen frem til å utfordre de store byråene.

- Det er de ansatte som drifter bedriften du driver. Engasjer, attraher og behold de beste talentene - for det vil bidra til vekst og lønnsomhet, skyter Alnes inn.

Gründer-duoen har også fått med seg eiendoms- og tech-investorene Christoffer Solli og Johnny Duedah. Sollie forteller at drivkraften bak prosjektet er kjernen i hans investeringsbeslutning. 

- For meg handler det først og fremst om menneskene. Teknologi og skalerbarhet er viktige faktorer, men det er menneskene som driver virksomheten som utgjør den virkelige verdien. Jeg har troen på gründerne, og det er den tilliten som driver min investeringsbeslutning, sier han. 

Byrået har pågående pitch-prosesser for å tiltrekke seg nye kunder, og sikter nå mot å etablere seg i eventmarkedet i Norge med en visjon om å utvide sin tilstedeværelse til Skandinavia.

Gründer-duoen er «ikke spesielt bekymret» for konkurranse fra de store byråene.

- Husk bare hvem som vant av David og Goliat, avslutter Bentsen.

Les også: 6.Sans overtar eventbyrå: - De har markert seg som et av bransjens mest innovative miljøer