Den amerikanske TV-kanalen CBS betaler Oprah Winfreys produksjonsselskap, Harpo, et sted mellom 60 og 77 millioner kroner for rettighetene til intervjuet hertuginne Meghan Markle og prins Harry. Det skriver VG søndag med henvisning til Wall Street Journal.

Det er ventet at intervjuet vil ryste det britiske kongehuset og forventningene driver også reklameprisene i taket. CBS skal ha bedt om 325.000 dollar for en 30-sekunders reklamespott, eller rundt 2,8 millioner kroner. 

- Du har sagt noen ganske sjokkerende ting her, sier Oprah Winfrey til Meghan Markle i intervjuet.

Her kan du se traileren som CBS har lagt ut på sine sider.

Intervjuet skal sendes natt til mandag norsk tid  på den amerikanske kanalen og dagen etter på den britiske TV-kanalen ITV. Etter at ekteparet, som har fratrådt sine kongelige plikter, flyttet til California, har de to hatt et svært komplisert forhold til resten av det britiske kongehuset. I intervjuet trekker Harry også paralleller til sin mor, Lady Diana.

Korte klipp som er sluppet fra intervjuet i forkant, har drevet opp forventningene om at paret nå vil ta bladet fra munnen.

- Jeg er klar til å snakke, sier hertuginnen i et klipp fra intervjuet.

Selv om reklameprisene har skutt i været, blir det likevel peanøtter sammenlignet med prisen på en tilsvarende reklame på den amerikanske fotballfinalen Super Bowl på samme kanal. CBS gikk da ut med en pris på 5,6 millioner dollar, eller rundt 50 millioner kroner, skriver Sporting News.