Fredrik Skavlan setter punktum for talkshowet som bærer hans navn, 12 år etter premieren på NRK og 25 år etter at han gjorde sin talkshow-debut med «Absolutt» på NRK2. Siden 2018 er det TV 2 som har vist programmet, som akkurat nå har en pause fra skjermen. Høstens sesong blir den siste, forteller Skavlan selv på Facebook.

SVT, TV 2 og Yle skal ha blitt informert om avgjørelsen tidligere i år.
 
- Det er mye jeg kommer til å savne med denne jobben. Gjestene, selvsagt. Publikum. Seerne jeg kommer i prat med i butikken. Men aller mest den fokuserte profesjonaliteten til medarbeiderne mine, for eksempel natten før en innspilling i New York, over den tolvte kaffekoppen idet en gjest har hoppet av, skriver han på Facebook.
 
«Skavlan» er bygget på NRK-programmet «Først som sist», som ble ledet av Skavlan fra 1998 til 2007. 

Hva han skal gjøre nå, skriver han ikke i Facebook-innlegget, annet enn at han skal «være litt mere Fredrik, og litt mindre Skavlan». 
 
Les også om TV 2s reaksjon på beskjeden: - Kommer ikke til å bli erstattet

Dette er det andre, og siste, talkshowet som legges ned på TV 2 denne måneden, etter at det forrige uke ble kjent at «Senkveld» er historie etter vårens sesong.