Mediedivisjonen i NHST-konsernet henter Fanny Bronken som ny markedssjef i avdelingen Consumer Business. Her får hun ansvar for markedsføring og abonnementssalg for Dagens Næringsliv i forbrukermarkedet.  

- Jeg er veldig fornøyd med å få Fanny på plass. Hennes brede erfaring fra mediebransjen og som rådgiver for flere av Norges aller største merkevarer vil styrke oss i arbeidet med å videreutvikle merkevaren Dagens Næringsliv og sikre ytterligere vekst i nye og etablerte målgrupper, sier Ingeborg Sellæg, Head of New Customer Growth, i NHST

Bronken går dermed til andre siden av bordet når hun går fra mediebyrågruppen Omnicom Media Group til mediehuset Dagens Næringsliv.

- Jeg er veldig takknemlig over å få lov til å jobbe med Norges fremste næringslivsavis og en av Norges beste merkevarer. Jeg har alltid hatt stor respekt for DN, og synes det er fantastisk å få jobbe med et produkt som setter dagsorden, bygger viktig kunnskap og gir inspirasjon med svært høy kvalitet hver eneste dag, sier Bronken.

I Omnicom har Bronken den siste tiden jobbet som både kunde- og mediedirektør i henholdsvis PHD og Hearts & Science.