Fredag hadde Pernille Sørensen sin siste sending i «Nytt på nytt» etter åtte år som fast lagleder i panelet.

Ferske seertall fra NRK viser at over én million TV-seere har fått med seg sendingen. 764.000 fulgte den lineært fredag kveld, mens 265.000 har sett den i strømmetjenesten NRK TV. I tillegg ble episoden vist i reprise lørdag, men en forsinkelse gjør at NRK ikke har fått inn seertallet på denne sendingen.

- Vi i redaksjonen er veldig glade for at så mange seere var med og tok «Nytt på nytt»-farvel med hele Norges Pernille. Det har vært en fest både for seerne og oss her i NRK å få «oppsummere ukas nyheter» med henne i disse åtte årene. Vi gleder oss til å se det hun kommer med fremover, sier prosjektleder Kjetil Kooyman i NRK.

Det er ikke kjent hvem som tar over for Sørensen når programmet er tilbake til høsten.

Les mer: Pernille Sørensen slutter i «Nytt på Nytt»