I sommer kunne Thomas Numme, Harald Rønneberg og Truls Svendsen avsløre at de er gjenforent i TV 2s nye humorserie «Kjendis AS».

Les også: TV 2-comeback for Senkveld-trio: - Drømmeprosjekt

I humorserien spiller komikerne «ekstrem-utgaver» av seg selv som tre aldrende underholdningsstjerner som innser at populariteten deres er dalende. De bestemmer seg for å starte managementet Kjendis AS og tar på seg jobben som managere for andre kjendiser. 

«Kjendis AS» hadde premiere denne helgen på TV 2s lineære kanaler og TV 2 Play. Kanalen oppgir til Kampanje at premieren på humorprogrammet har blitt sett av 439.000 seere.

- Det er veldig bra, så det er vi fornøyd med. Dette er en serie på åtte episoder, så vi er spente på om seerne blir med oss hele veien, men ingenting er enn at det begynner så bra, sier Trygve Rønningen, programredaktør og direktør for innholdsstrategi i TV 2.

Numme og Rønneberg er mest kjent for å ha ledet talkshowet «Senkveld» før Helene Olafsen og Stian Blipp tok over skuta i 2018. Truls Svendsen var en lengre perioden det tredje hjulet på Senkveld-vogna med den førstnevnte duoen.

Etter Senkveld har trioen gjort en rekke prosjekter hver for seg. Numme har blant annet ledet sangprogrammet «Hemmelige duetter» på TV 2 og spilte i «Mamma Mia» på Folketeateret, mens Rønneberg blant annet har vært aktuell i flere sesonger av «Helt Harald». Svendsen på sin side har gjort suksess med flere TV 2-programmer, blant annet sammen med kjendiskokk Eyvind Hellstrøm.

Numme og Rønneberg har i tillegg drevet podkasten «Thomas og Harald skriver Dagbok», men nå er altså hele trioen samlet på TV-skjermen for første gang siden Senkveld.