Forrige uke ble TV 2s nye kjendisreality-program «Vinnerschkalle» presentert. Det skal ledes av Petter Northug og Harald Eia, sistnevnte i rollen som «Oslolosen».

Denne figuren dukket først opp i NRK-programmet «Uti vår hage 2» i 2008, og ifølge Journalisten er NRK nå i dialog med TV 2 for å få mer informasjon om hvordan figuren skal brukes i det nye programmet.

- Vi er foreløpig bare i dialog med TV 2 for å høre hva dette dreier seg om. Men vi er jo litt overrasket over bruken av «Oslolosen» i en konkurrerende kanal, sier underholdningsredaktør Charlo Halvorsen i NRK til Journalisten.

TV 2s pressesjef Jan-Petter Dahl bekrefter dialogen.

- Jeg kan bekrefte at vi har dialog med NRK om dette, og mer er det egentlig ikke å si akkurat nå.

Les også: Eia og Northug skal lede ny kjendisreality på TV 2