Suzanne Nedrum er ansatt som ny rådgiver i PR-byrået WergelandApenes. Hun kommer fra stillingen som rådgiver for Eirik Lae Solberg, Høyres byrådslederkandidat i Oslo, og har tidligere vært bystyremedlem for Høyre i Stavanger og leder av Stavanger Unge Høyre. 

- Under valgkampen var jeg blant annet ansvarlig for innholdet på Eirik Lae Solbergs sosiale medier, i tillegg til å skrive taler og være rådgiveren hans. Det var utrolig lærerikt og morsomt, sier hun i en pressemelding.

Hun har også stillinger som creative content strategist i danske Stylepit, strategikonsulent for oljeserviceselskapet Petrolink og intern i Geelmuyden Kiese på CV-en.

- Jeg er sikker på at min erfaring fra ulike industrier vil bidra positivt til WergelandApenes sine kunder. Nå ser jeg frem til å løse krevende beslutninger og retningsvalg sammen med faglig dyktige kollegaer, sier hun.

Martin Apenes, byråsjef i WergelandApenes, ønsker Nedrum velkommen.

- Suzanne har en bakgrunn som matcher godt med mange av kundene og oppdragene våre. Med henne får vi en god kombinasjon av talent og erfaring som gir energi og solide leveranser, sier han.