Kommunikasjonsbyrået Trigger har vært ute og ansatt og en av dem som starter opp på nyåret er den tidligere norgessjefen i Vice Media, Jakob Hoberg.

- Det er ikke mange byråer i Norge som kan smykke seg med tittelen som «verdens beste» i bransjen, slik som Trigger faktisk kan. Jeg har alltid beundret arbeid fra Trigger, det skiller seg ut og pusher grenser. Arbeidsmiljøet her er varmt, inkluderende og er bygget på felles verdier. I Trigger finner jeg mye av det som er viktig for meg; å ha en tydelig misjon med et snev av galskap, Jakob Hoberg. 

- Har unik erfaring
Hoberg er innholdsstrateg og har bakgrunn fra en rekke selskaper som Hyper Island, Samsung, Schibsted, Making Waves og Wavemaker.  I en melding sier han at «han ser frem til å utfordre faget videre i Trigger»

- Jeg er god til å sikre at ideer svarer på strategi, og jeg utfordrer alltid det kreative og teknologiske for å sikre det beste resultatet. Jeg har en solid forretningsforståelse, samtidig som jeg er kreativ. På mange måter er jeg en visjonær som ønsker å gi verden verdi ved å forenkle måten vi gjør ting på, og jeg har en stor lidenskap for feltet mitt, sier Hoberg.

Hoberg håper at hans lange erfaring og mangfoldige bredde innenfor teknologi, innhold og strategi vil være nyttig for byrået.

- Jakob Hoberg har unik erfaring både på tvers av landegrenser og på tvers i medie - og kommunikasjonsbransjen. Hans digitale tyngde og genuine lidenskap for faget er noe kundene våre og Trigger som fagmiljø kommer til å få mye glede av sier Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger. 

Fra Høyskolen Kristiania:

Martine Bakkeng kommer rett til Trigger fra Høyskolen Kristiania, der hun fikk Bachelor i PR og samfunnspåvirkning.

Rekrutterer fra skolebenken
Samtidig starter også Martine Bakkeng nyutdannet PR-rådgiver fra Høyskolen Kristiani der hun fikk Bachelor i PR og samfunnspåvirkning. Hun har også vært redaksjonsassistent for Sol.no, og valgkampmedarbeider med fokus på digital kommunikasjon for Arbeiderpartiet. Bakkeng begynner som junior PR-rådgiver med spesielt fokus på samfunnskommunikasjon. 

- Trigger var i stor grad de som inspirerte meg til å velge PR- og kommunikasjon som yrkesretning. Jeg har alltid ønsket å kunne bruke skrivegleden min til å gjøre noe nyttig for samfunnet og det er sikker på at jeg får gjort hos Trigger. En jobb i Trigger har på mange måter vært mitt ultimate mål, så det er helt surrealistisk å ha blitt en del av dette dyktige laget. Jeg gleder meg til å lære av de beste, sier Martine Bakkeng.

Bakkeng tror og håper at hennes samfunnsengasjement kommer godt hos sin nye arbeidsgiver. 

- I Trigger har vi alltid vært opptatt av å finne unge talenter, og det fant vi i Martine. Det er rett og slett stor stas å starte året med to nye engasjerte kollegaer, sier Bente Kvam Kristoffersen i Trigger.