Elbilmerket Polestar har inngått avtale med PR-byrået Teige Goodchild for håndtering av PR og media i Norge.

- Vi var på jakt etter et byråmiljø med høy faglig forståelse og et solid medienettverk, som kan gi oss tett personlig oppfølging og et nært og godt samarbeid, sier Alexander Hørthe, norgessjef for Polestar. 

De har allerede rukket å gjennomføre et prosjekt i forbindelse med etableringen av Polestar i Norge og resultatet ga mersmak.

- De kombinerer erfaring og kompetanse med høyt kundefokus og kreative ideer, som var akkurat det vi søkte, sier Hørthe.

Byrået ble startet av Henrik Juel Teige og Rebecca Goodchild i fjor høst. De har begge bakgrunn fra JCPR.

- Polestar er et av de mest innovative og fremtidsrettede selskapene som finnes, og vi er stolt av å få dem på kundelisten. De forstår verdien av å bruke byråer som oss som nære samarbeidspartnere, ikke som underleverandører. Det skader heller ikke at de er en utrolig kjekk gjeng å jobbe med, sier Rebecca Goodchild, daglig leder i Teige Goodchild.

- Bortsett fra et lite hvileskjær under korona, har vi hatt mye å gjøre helt siden oppstarten. Mange kunder setter pris på å jobbe med små, personlige byråpartnere der det er kort vei mellom det strategiske og operative, sier Goodchild.