Den norske vekstraketten Porterbuddy driver med logistikk og levering, og har opplevd stor vekst gjennom koronapandemien. Nå ser de behovet for PR-hjelp på veien videre.

- Etter den store veksten i 2020 så vi et definitivt behov for å knytte oss til et byrå. Vi begynte søket som man vanligvis gjør, i nærmeste nettverk. Der fikk PR-operatørene svært sterke skussmål fra vår søsterbedrift Farmasiet.no, og etter noen møter med Eivind (Hammer Myhre, kreativ leder i PR-operatørene) og teamet var saken klar. Vi har mange spennende historier å fortelle og gleder oss til å gjøre nettopp det sammen med PR-operatørene, sier Martina Nicole Næss, markedssjef i Porterbuddy.

PR-operatørene forteller at de har store kommunikasjonsambisjoner for logistikk og e-handelsaktøren.

– Vi gleder oss veldig til å jobbe med Porterbuddy fremover, og virkelig elsker hvordan de utfordrer en bransje som tidligere har blitt styrt av tunge og relativt bakoverlente sværinger. Sammen skal vi virkelig vise at Porterbuddy er kreative og innovative banebrytere når det kommer til levering hjem på døren. Alle som har mottatt en «du var ikke hjemme så vi leverte på nærmeste postkontor»-melding når de satt spent og ventet på en pakke bør virkelig være med på å heie nå, sier Eivind Hammer Myhre, kreativ leder i PR-operatørene.

Stein Erik Hagens investeringsselskap Canica og det nordiske oppkjøpsfondet Verdane er majoritetsaksjonærer i Porterbuddy.

Ifølge Dagens Næringsliv verdsettes selskapet til 200 millioner kroner.