TV- og internetttilbyderen Allente så dagens lys i 2020 da de to parabolselskapene Canal Digital og Viasat ble slått sammen til én, felles merkevare under ett og samme navn.  Siden oppstarten har de tidligere satellitt-TV-selskapene samarbeidet med kommunikasjonsbyrået Zynk, men Allente bytter nå ut Zynk med Salo kommunikasjon.

- Vi har vært godt fornøyd med samarbeidet med Zynk, men med rollebytte for vår faste kontakt der, ble det et logisk tidspunkt å se seg om etter en ny samarbeidspartner, sier Maja Wikman Ulrich, kommunikasjonsdirektør i Allente i en pressemelding. 

Daglig leder i Zynk, Guri Størvold sier til Kampanje at «det var et helt naturlig skifte siden rådgiveren som jobbet med Allente i hele perioden sluttet i Zynk i sommer». 

- Det har vært et godt samarbeid med Allente i tre år, og vi ønsker dem lykke til videre med nytt byrå, sier Størvold til Kampanje.

Allente tilbyr blant annet TV-kanaler, strømmetjenester og bredbånd, og jobber for å bygge kjennskap til selskapets utfordrerrolle i TV- og strømmemarkedet. Kommunikasjonsdirektøren i Allente forteller at deres utgangspunkt er å fortsette å bygge kjennskap til alt selskapet kan tilby kundene sine.

- I Salo kommunikasjon fant vi det vi lette etter når vi ville ha en ny PR-partner for dette arbeidet. Vi opplever Salo som ledende på merkevare- og markeds-PR i Norge, både når det gjelder strategisk tenkning og operativ gjennomføring. Samtidig er de et boutiquebyrå, med evnen til å snu seg raskt rundt, og operere som den ekstra medarbeideren vi ofte trenger, sier Wikman Ulrich. 

Daglig leder i Salo kommunikasjon, Ole Winther sier at de setter stor pris på tilliten, og gleder seg til å bistå Allente i arbeidet med å bygge selskapets posisjon som Nordens ubestridte «King of Entertainment». 

– Allente gir et klart signal om hvem de er, og hvor de vil, i sin ferske kampanje «King of Entertainment». Nå skal vi bygge videre på alt det gode arbeidet som allerede er gjort med å øke kjennskapen til, og preferansen for, deres relativt ferske merkevare. Allente skal fortsatt fremstå som en tydelig aktør og et attraktivt alternativ i sin kommunikasjon, avslutter Winther.