Tidligere i høst lanserte Sparebanken Vest en kampanje i samarbeid med Trigger for deres initiativ «Jenter vil mer», der de gikk sammen med Norges handelshøyskole (NHH) om å kombinere markedsføring med forskning, for å sette fokus på hvor ulikt gutter og jenter blir møtt i fotballen. 

Samarbeidet resulterte i at de slo seg sammen med klubbene SK Brann, Sogndal og Arna Bjørnar om å gi jentefotballen på Vestlandet et løft.

Nå er de ute med en ny rekamefilm med kaptein i SK Brann, Cecilie Redisch Kvamme i sentrum. I håp om å gi gutter og jenter like muligheter gir Sparebank Vest 43 millioner kroner til SK Brann for å oppgradere både stadioen og treningsanlegget slik at jentene fremover skal trene på det samme gresset som guttene.  

- Med dette løftet ønsker Sparebanken Vest å nok en gang å vise at man tar jenters motivasjon og ambisjoner på alvor. Vi støtter Brann slik at de kan fortsette å stå fremst i Fotball-Norge og utfordre andre toppklubber til å gjøre prioriteringene som må til for å skape like muligheter på tvers av kjønn, sier markedsdirektør i Sparebanken Vest, Tonje Marie Schreiner til Kampanje. 

Filmen er produsert av Sølvrev på oppdrag fra Trigger i anledning pressekonferansen på Brann stadion forrige uke og har som mål å vise hva støtten betyr for spillere, klubb og Bergen som by.

- Vi er opptatt av å skape positive verdier for kunder, folk og samfunn. Denne kampanjen har betydd litt ekstra mye for oss, fordi vi ser at den utgjør en faktisk forskjell. Jenter får like muligheter som gutter. Fotball er fotball, uansett kjønn, sier kundeansvarlig i Trigger, Tone Helene Angsund

Kampanjen har fått hederlig omtale i Bergensavisen

- At en nå snakker om samarbeidspartnere og ikke bare sponsorer, gir faktisk for første gang mening, skriver politisk redaktør i avisen, Sølve Rydland. 

Markedsdirektør i Sparebanken Vest er godt fornøyd med omtalen.

- Det er fantastisk å se at Sølve Rydland med flere virkelig forstår og setter presist ord på det vi forsøker å oppnå. Det gjør meg enormt glad og stolt, sier Tonje Marie Schreiner. 

Her kan du se reklamefilmen: