Tor Andre Ljosland er ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Apriil PR. Han har tidligere jobbet som kommunikasjonsrådgiver i Nor PR, som er en del av konsernet.

Ljostad har styreerfaring fra Bybanen, Grieghallen, KODE, Regionalt forskningsfond Vestland og Akasia. Han har også næringslivserfaring fra Coca-Cola Drikker, og har vært aktiv i politikken. 

- Jeg gleder meg til å komme tilbake igjen til Apriil PR. Jeg kjenner folkene som jobber der som profesjonelle, uredde, troverdige og engasjerte, og det skal bli spennende å få ta del i det store Apriil-fellesskapet som nå omfatter 150 personer i både Oslo, Bergen og Stavanger, sier Ljosland i en pressemeldig. 

Ljosland tiltrer stillingen 1. februar 2024.

- Vi gleder oss til å få Tor Andre tilbake, han har en spennende kombinasjon av kunnskap og erfaringer, samt en personlighet som gjør ham egnet hos oss, sier daglig leder Fredrik Hannestad og partner Trond Albert Skjelbred. D