- Klart at det er ekstra gøy å få jobbe med noe man er personlig engasjert i, og jeg tror virkelig på Venstres politikk og folk. Å bli pressesjef for partiet er et privilegium, ikke minst med så mange dyktige kolleger i stortingsgruppen, sier Thomas Lien til Kampanje.

Han har jobbet i Venstres stortingsgruppe siden 2016. Nå får han et overordnet ansvar for Venstres pressearbeid og fortsetter samtidig å være pressekontakt for Venstres finans- og næringsfraksjon.

- Venstre gjorde et godt kommunevalg og nå ser vi framover mot regjeringsskifte og et sterkest mulig Venstre i 2025. Jeg ser fram til å jobbe enda tettere med stortingsgruppen og Venstres ekstremt dyktige pressefolk. Jeg tror mange har fått med seg at Venstre er et tydelig alternativ til dagens regjering, i alt fra klima- til utenrikspolitikken.

Kommunikasjonssjef Thomas Tangen, legger til at partiet rigger sekretariatet for neste stortingsvalgkamp.

- Jeg er svært fornøyd med at Thomas Lien overtar som pressesjef for Venstre. Han har mange års erfaring fra Stortinget og regjering og er vant til å jobbe med valgkamp. I kommunikasjonsteamet har han fylt flere strategiske roller de siste årene og som pressesjef vil han utvilsomt være med å ta Venstre framover, sier Tangen. 

Lien tar med seg erfaringer fra fire tidligere valgkamper fram mot 2025.
 
- Så skal jeg bidra så godt jeg kan til at Venstre skal fortsette å ta god plass i mediebildet også framover, sier Lien.

Den nye pressesjefen begynte som kommuniksjonsrådgiver i Venstre i 2016, før han ble presserådgiver i 2019. Han har også vært tidligere politisk rådgiver i Kunnskapsdepartementet under partileder Guri Melby.

- Thomas har lang og bred erfaring fra kommunikasjonsarbeid i Venstre gjennom mange år og jeg har selv hatt gleden av å samarbeide med Thomas helt siden jeg begynte på Stortinget i 2018, sier Venstre-leder Guri Melby.

- Han var også min politiske rådgiver da jeg var kunnskapsminister og kan dynamikken mellom regjering og Stortinget godt. At han nå har sagt sa ja til jobben som pressesjef er jeg veldig glad for og sammen med Thomas gleder jeg meg til å få fram Venstres løsninger for klimakutt, en mer motiverende skole og et sterkt næringsliv over hele landet.