DNB ga forfatter Erlend Loe følgende utfordring: Skriv en novelle om hva som helst. Den eneste betingelsen er at kun de samme bokstavene og tallene i som finnes i forsikringsvilkårene kan brukes. Resultatet blir presentert i bankens nye reklamefilm om dekningsgaranti. Filmen er utviklet av Try og produsert av Animasjonsdepartementet.

- Med Dekningsgaranti fra DNB er man sikret de beste forsikringsvilkårene på markedet. Dekker noen det, dekker DNB det, sier Aina Lemoen Lunde i DNB. 

- Dermed er det en forsikring der man strengt tatt ikke trenger å lese forsikringsvilkårene med lupe. Men vi synes det var litt trist at alle bokstavene skulle gå til spille, og derfor ga vi dem til Erlend Loe istedenfor. 

Loe står blant annet bak Kurt-bøkene, Naiv Super, L og Tatt av kvinnen, for å nevne noen. 

Se forfatteren dramatisere DNBs avtalevilkår her: