Byggmakker fikk Kitchen som nytt reklamebyrå i fjor og i april lanserte de det første resultatet av samarbeidet.

Filmen har fått navnet «Natta pappa», og tar utgangspunkt i en familie som kjenner på at de kunne trengt litt hjelp med huset.

Sølvfisk-juryen er begeistret og tildeler filmen Sølvfisken for april.

- «Natta pappa» byr på en sjarmerende pause fra elleville utendørsdager og terrasse-planker til bare 9,90 per løpemeter. Byggmakker deler en søt godnatta-historie, med en litt overraskende vri på slutten. Stødig formidlet med godt, gammeldags håndverk – som seg hør og bør fra et byggevarehus, sier juryen.

«Natta pappa» er produsert av Einar Film, med Aksel Hennie i registolen.

- I Byggmakker tror vi på godt og solid håndverk, dette gjelder også når vi lager reklame. Vi er derfor veldig fornøyde filmene vi har laget sammen med Kitchen og Einar Film. Nå gleder vi oss til å rulle ut Fiks Ferdig og til å hjelpe det norske folket med vedlikehold og oppgradering av hjemmene deres, sa markedssjef i Byggmakker Henning Johansen da filmen ble lansert.

Les mer: Kitchen klare med første store lansering for Byggmakker

Se filmen her: