Reklamebyrået Pol og produksjonsselskapet Einar Film står bak det siste kapittelet i sagaen om «Telenor-familien» med figurene Arnhild og Arnfinn i hovedrollene. Denne gangen med Hollywood-regissøren Morten Tyldum bak kamera. Dette er den første norske reklamefimen han gjør på flere år.

- Vi vet at mange følger spent med på hva som skjer videre i dette universet  og det er derfor ekstra gledelig at vi nå har kommet frem til punktet hvor giftemålet mellom Arnhild og Arnfinn nærmer seg, sier Kjetil Skogly i Pol.

Men den nye reklamefilmen skal først og fremst formidle hva god dekning virkelig betyr for folk.

- Helt siden starten har vi hatt et enkelt mål: Å knytte folk til det som betyr mest i livet. Og den historien danner nå grunnlaget for vårt nye reklameuttak: «Før, nå og fremover». Telenor er alltid med, sier Fredrik Hoel, markedsdirektør i Telenors mobildivisjon.

Telenor spiller også på sin 165 år lange historie med å gi det norske folk muligheten til å formidle kjærlighet og andre følelser til hverandre, selv om de befinner seg på et helt annet sted.

- Dette historiske utgangspunktet ga oss en mulighet til å sette det hele inn i et større perspektiv, for denne gangen ønsket vi å bruke denne innsikten til å si noe ingen av konkurrentene kan si. Nemlig at Telenor har vært her i 165 år allerede og har knyttet landet og menneskene som bor her sammen gjennom hver dag å utfordre hva som er mulig. Det synes vi var en fin inngang til å formidle hva dekning egentlig betyr for folk, sier det kreative teamet Janne Brenda Lysø og Christian Lauritzen i Pol, som står bak ideen til den nye filmen.

Se den nye reklamefilmen her: