Noen deler av landet er ferdige med årets vinterferie, andre har akkurat begynt. I forbindelse med vinterferien har Freia, i samarbeid med reklamebyrået SMFB, utarbeidet en ny kampanje for Regia Kakao. Sølvi Grana Slotte, marketing manager i Mondelez Norge, mener det er mye nostalgi knyttet til kakaoen:

- Regia Kakao er et kjent og kjært produkt for de fleste nordmenn. Den gode sjokoladedrikken som vi minnes fra vår egen barndom, og som vi gjerne serverer våre egne barn eller barnebarn, sier hun.

Art Director i SMFB, Carl Erik Conforto, forteller at Regia Kakao er et produkt forbrukerne kjenner godt allerede.

- Så denne gang handler det om å være til stede på en relevant og sjarmerende måte, gjennom noe de fleste kan kjenne seg godt igjen i, sier han og legger til:

- Budskapet er enkelt og greit å minne folk om det salige øyeblikket når du kommer inn i varmen og kjenner blodsirkulasjonen farge kinnene røde, og den lune, varme koppen med kakao varmer kalde fingre og en frossen skrott.

Han håper kampanjen får mange til å ville oppleve, eller gjenoppleve, nettopp dette.

- Hva er vel en bedre anledning enn å snakke om Regia i en tid hvor det er vinterferie og alle nordmenn er ute i skog og fjell på ski? Eller bare rusler en vårtur langs sjøen? En velfortjent og etterlengtet pause fra hjemmekontorlivet, sier Oscar Michaelsen, Chief Commercial Officer i SMFB.

Freia har vært kunde hos SMFB siden byråets oppstart. Sist byrået var ute med en kampanje for Regia var i 2019.

Se en av kampanjefilmene her: