- Vi er allerede i gang med samarbeidet med WAL og trives svært godt med en kreativ partner som er godt vant med å jobbe tett på det kommersielle og som forstår retail, sier markedsdirektør i Komplett Marianne Lånkan til Kampanje.

Hun forteller at de gikk for WAL som nytt reklamebyrå etter en byråprosess bestående av kjemiprat. Nå er hun spent på hva byrået kommer opp med av idéer.

- Vi er veldig spente på hvor vi lander rent konseptmessig men merker allerede at vi er godt på vei mot noe bra, sier Lånkan.

Byråleder Herman Mueller Stormyr og rådgiver Christoffer Nergård er godt fornøyde med å ha fått Komplett på kundelisten.

- Komplett er en spennende og sterk merkevare som allerede har masse fint å kommunisere og som Nordmenn kjenner godt til. Vi innså raskt at mange av de unike fordelene med Komplett er underkommunisert og lite kjent hos mange, og nettopp dette skal WAL bistå med å løse, sier Nergård.

Samarbeidet er allerede noen uker på veien og Stormyr forteller at det har vært en «veldig inspirerende» start på samarbeidet.

- Alle vi har møtt i Komplett har en kundesentrisk mentalitet, de jobber tett på innsikt og løser barrierer gjennom produkt- og tjenesteutvikling. Da skaper man hele tiden konkurransefortrinn, sier Stormyr.