Lavprisaktøren Extra stakk av med både gull i vekst og Grand Prix under årets ANFO Effekt-utdeling. Nå er aktøren tilbake med nye filmer i det kjente reklameuniverset der naboene konkurrerer i å gjøre det billigst. Denne gangen dukker det opp et nytt fjes. Det er WAL som står bak reklameuniverset. 

Markedssjef i Extra, Puja Agarwal, sier i en pressemelding at sparenaboene har vært sentrale i kommunikasjonen til Extra de seneste årene.

- Og har bidratt til skyhøy avsender-ID, og er meget godt likt blant nordmenn, i følge Reklamebørsen. De har bidratt til å styrke inntrykket av Extra som en lavprisaktør og med så gode resultater var det naturlig for oss å videreføre dette universet når vi skulle jobbe for å få enda flere kunder til Extra i sommer.

Dermed flytter det en ny nabo inn i nabolaget. 

- Vi følte at det var på tide med fornyelse i universet. Der de to sparenaboene har spart på en ganske karikert og tegneserieaktig måte, har den nye naboen June har en litt mer moderne og mer realistisk tilnærming til sparing. Hun tar rett og slett økonomisk fornuftige valg, slik folk flest gjør om dagen, sier Christoffer Nergård, rådgiver i WAL. 

Filmene har premiere på TV denne uken, og sommerkampanjen vil gå ut bredt som online video, kino, radio, podkast, sosiale medier, print og display.

Simen Frogner og Fredrik Bjørn har vært kreativt team på jobben, og filmene er produsert av Einar Film med Torstein Bjørklund på regi. PHD har stått for mediestrategien. 

Her kan du se den nye reklamefilmen: