- Alle aktører i vår bransje kommuniserer relativt likt med at alle skal gjøre det enkelt. Dette er en morsom og kreativ vinkel for oss å kommunisere våre løsninger til bransjen, sier markedsdirektør Dag Steinsvik i Conta.

Ålesund-selskapet Conta leverer faktura- og regnskapsløsninger. I disse dager er de på lufta med en helt ny kampanje der kassalappen står sentralt.

Mens Rema 1000 argumenterer for at det er sluttsummen på kassalappen som teller, og Coop-eide Änglamark slår et slag for innholdet, svarer Conta med at det er bildet av kassalappen som er viktigst. I hvert fall om du skal føre utlegg.

- Vi slenger oss på og håper at det skal treffe målgruppa, sier Steinsvik.

Les mer: Coop-merkevare med spark mot Rema 1000: - Det er innholdet på kassalappen som teller

Det er reklamebyrået MVH som står bak kampanjen. Dette er det første byrået og annonsøren gjør sammen og det er også det første stuntet Conta gjør.

- MVH har en litt annerledes og kreativ måte å kommunisere vårt produkt på. Det er et samarbeid vi håper vi skal ta videre med flere kampanjer i 2024 og noen år fremover.

Vinterens kampanje skal bli synlig utendørs, i aviser, sosiale medier og YouTube.

- Hva håper dere resultatet skal være?

- Én ting er å bygge kjennskap rundt Conta som selskap, men vi vil også skape en større bevissthet rundt å dokumentere utlegg. Jeg ser det selv når jeg er ute og reiser og glemmer å ta vare på utleggene. Det er en 500-lapp her og en 1000-lapp der, hvor bedriften egentlig har rett på fradrag. Det vil vi skape bevissthet rundt.