I starten av august åpnet det svenske, digitale markedsføringsbyrået Bluebird Media sitt første kontor i Norge i Oslo. Den norske satsningen ledes av Erik Thorsen.

Nå har byrået ansatt Marius Talmo som digital strateg. Han har jobbet seks år i IUM og Reprise som sjef for søkemotormarkedsføring, i tillegg til to år som en del av faggruppen for betalt søk i Brasøk.no.

- Det å agere på data, bruke teknologien og utvikle nye løsninger til det digitale annonsemarkedet gleder jeg meg veldig til, sier den nyansatte i en melding. 

- Alltid i forkant
Thorsen beskriver den nyansatte som «en av de beste i bransjen» når det gjelder digitale strategier, spesielt innenfor betalt søk.

- Dette er noe kundene vil merke i tiden fremover, sier han og fortsetter:

- Det digitale landskapet utvikler seg raskt, og da er det viktig med fagpersoner som Marius, som alltid er i forkant av utviklingen og kan guide kundene i riktig retning med riktig strategi, for å oppnå best mulig resultater.

Digitalbyrået ble grunnlagt i 2018 av Magnus Dahlquist, Henry Häkelä og Patrik Segersven, som alle har flere års erfaring fra bransjen.

I tillegg til kontoret i Oslo har Bluebird kontorer i Stockholm og Helsinki. De har en byråomsetning på rundt 55 millioner svenske kroner. På kundelisten finner vi blant andre Nordic Choice Hotels, Kicks, Byggmax og Kitchentime.