Fjellinjen finansierer drift og utbygging av kollektivtransport, sykkel- og gangveier i Stor-Oslo gjennom bompenger. Nå vil de øke kjennskapen til selskapet, samfunnsoppdraget og hvordan bompengene brukes, og det skal Bleed hjelpe dem med å gjøre.

Rammeavtalen som har vært ute på anbud omfatter grafisk design og digital kommunikasjon og har en estimert verdi på to millioner kroner over fire år.

- Vi fikk inn 14 tilbud, og Bleed skilte seg tydelig ut ved å være korte og konsise med en tydelig retning. Vi likte veldig godt deres strategiske tilnærming til design. Bompengenes legitimitet er avhengig at folk vet hvor pengene går. I dette arbeidet vil Bleed bli en svært viktig partner for oss, sier Arne-Petter Lorentzen, kommunikasjonssjef i Fjellinjen, i en pressemelding.

Fjellinjen står overfor flere store prosjekter i årene som kommer, inkludert Fornebubanen, nye trikker og et nytt signalsystem for T-banen.

- Muligheten til å hjelpe en så viktig merkevare, med et så viktig samfunnsoppdrag som Fjellinjen har, er ikke noe vi tar for gitt. Vi er beæret for tilliten, og gleder oss til å jobbe tett sammen de neste årene, sier partner og strategisk rådgiver, Christoffer Nøkleby.