Forrige uke landet det norske teknologiselskapet Porterbuddy en avtale med PR-operatørene om kommunikasjonstjenester. Nå legger de også til Try Pearl i byråporteføljen sin.

- Try Pearl har en sterk forståelse for merkevaren, kjerneverdiene og visjonen vår. De har bred kompetanse som tenker kommunikasjon på en innovativ og effektiv måte. Videre har de vist at de er kreative, nytenkende og har fokus på analyse og innsikt. Vi hadde en veldig god følelse når vi tok valget og gleder oss til alt vi skal få til sammen i 2021, sier Martina Nicole Næss, markedsjef i Porterbuddy.

Porterbuddy driver med logistikk og levering, og har Canica og det nordiske oppkjøpsfondet Verdane som majoritetsaksjonærer. Ifølge Dagens Næringsliv verdsettes selskapet til 200 millioner kroner. 

- Det å handle på nett har blitt en naturlig del av hverdagen vår og rask hjemlevering har fått en sentral rolle i de norske hjem. Frakt har derfor blitt en viktig faktor for sluttbrukerne og nettbutikkene. Hos oss i Porterbuddy står handleopplevelsen i sentrum for alt det vi gjør, derfor var Try Pearl en god match for oss, sier Lise Lillevold, salgssjef i Porterbuddy.

Try Pearl ble etablert i april i fjor av Try og Pearl Group. Selskapet tar sikte på å bryte ned siloene mellom salg, markedsføring og IT. Målet er å bli en totalleverandør av e-handel- og markedsføringstjenester.

- Vi er veldig glade for at Porterbuddy valgte oss. Vi har de samme verdiene og er opptatt av å sette sluttkunden og brukeropplevelsene i fokus. Tjenesten deres byr på en prima brukeropplevelse vi er stolte av å få jobbe med. Vi synes også det er veldig spennende at en norsk utfordrer gjør det mulig for norske nettaktører å ruste seg mot konkurransen når utenlandske giganter etablerer seg i Norge, sier daglig leder i Try Pearl, Kaare Øystein Trædal.