Martin Wenstad Janssen slutter i Aller Media til fordel for en jobb som kommersiell direktør i Cavai. Wenstad Janssen har utmerket seg i bransjen, og ikke minst i Mediaforums kåring av Norges beste medieselger som han vant i 2019 og var nominert i både i 2018 og 2020.

- Etter vår mening er Martin Norges beste medieselger, noe som for så vidt store deler av bransjen ser ut til å være enige med oss i, sier norgessjef i Cavai, Ola Tveit.

Martin Wenstad Janssen er utdannet siviløkonom ved BI og CBS og har tilbragt de siste fire årene i Aller Media som strategisk konsernkundeansvarlig. Nå skal han lede den kommersielle satsningen i det norske markedet sammen med Ola Tveit.

- Cavai har på kort tid klart å ta en posisjon i det norske markedet. De har skapt en stor etterspørsel etter produktene sine og bevist at samtalebasert reklame klarer å skape en tilleggsverdi i det som for mange kanskje oppleves som et litt kjedelig displaymarked, sier Wenstad Janssen. 

Cavai er et kreativt adtech-selskap som er godt rigget i et raskt skiftende annonsemarked, mener han.

- Cavai har tatt et tydelig standpunkt ved å ikke samle noe persondata, som bare kommer til å bli viktigere i en post cookie-verden.

I desember ble det kjent at Cavai også henter Janicke Holst Eckbo fra Schibsted. Hun blir global markedsdirektør i Cavai.

- Like avgjørende for meg, er tempoet og ambisjonsnivået i selskapet, og ikke minst de utrolig dyktige menneskene. Det er et miljø jeg vil være en del av. Da muligheten dukket opp, måtte jeg ta den, sier Wenstad Janssen.

Selskapet ble etablert i 2018 og har blant annet Try på eiersiden. Det norske selskapet har åpnet kontorer i til sammen 11 markeder og har store ambisjoner for fremtiden. 

- Vi hadde en tresifret vekst i fjor, og vi sikter mot det samme i år. Martin blir en avgjørende ressurs for å oppnå de målene vi har satt oss. Etterspørselen er høy, og vi gleder oss veldig til Martin begynner. Han har en sterk forretningsforståelse og en unik kompetanse innen marketing-faget. Dette har han bevist gjennom gull i en rekke casekonkurranser, og det kommer kundene våre til å dra god nytte av, sier gründer Steffen Svartberg.