Grunnspillet i Elitehockeyligaen (EHL) er snart over og sluttspillet står for tur. I oppbygningen til sesongens viktigste kamper har EHL inngått en ny sponsoravtale. Energidrikken Battery er med på laget og vil bli synlig på «Gullhjelmen» når puckene skal droppes i sluttspillet.

- Det er en glede for oss å gå inn i et partnerskap med Elitehockeyligaen. «Gullhjelmen» har en perfekt kobling med Battery, og vi ser frem til å bidra til entusiasmen dette bringer til alle som følger med på ishockey, sier Brand manager hos Ringnes, Marthe Fjeld.

Les også: Battery lader opp med sin første helnorske kampanje noensinne

«Gullhjelmen» er, som navnet tilsier, en hjelm farget i gull som blir brukt av hvert enkelt lags fremste poengplukker – altså den spilleren med flest mål og målgivende pasninger.

Elitehockeyligaens daglige leder, Cato Cocozza, og kommersiell leder, Thomas Hallem Kristiansen, er også begeistret for samarbeidet.

- Vi er glade for å ha Battery med på laget som en støttespiller for «Gullhjelmen». Dette partnerskapet bringer ny energi til ligaen, og vi ser frem til å være sammen på denne reisen.

Les også: Hockey-Norge blir Pride-partner: - Mange anser det som en macho-idrett

Det var trioen Christoffer Smedås, Nicklas Regin og Joakim Rugdal Dentsu-byrået iProspect, som sammen med nevnte Fjeld, som tok initiativ til å gi inn i «Gullhjelmen».

- Dette partnerskapet forener ishockey med en merkevare som passer perfekt sammen med konseptet Gullhjelmen, sier Smedås, og legger til:

- Samarbeidet forventes å skape betydelig verdi for begge parter, og vil bidra til å øke synligheten og appellen for både Battery og Elitehockeyligaen – som jo er en av Norges mest populære og publikumsvennlige idretter.

Battery-hjelmen:

Elitehockeyligaen får Battery med på laget som en støttespiller for «Gullhjelmen. Foto: reflektor.no