- Årets Gulltaggen Creative Tech skal gå enda mer i dybden. Dette skal være en konferanse for de som er opptatt av teknologi som et verktøy for kreativitet, forteller INMA-sjef Camilla Grund.

INMA ønsker å ha en åpen dag der man kan komme og gå som man vil. Du kan sitte og jobbe, ha møter deler av dagen og se foredrag innimellom. Mye av innholdet vil også bli streamet, slik at man ikke går glipp av noe. Det hele avsluttes med prisutdelingen på kvelden, samt en dagen derpå-lunsj med presentasjoner av de beste arbeidene.

- Det skjer noe magisk når man setter teknologer og kreatører sammen, sier Grund.

Her er noen av høydepunktene fra årets konferanse
INMA har plukket folk fra øverste hylle, og satt sammen en spennende fagdag med workshops, foredrag og paneldebatter. 25. april blir Epicenter Oslo være spekket med kreative teknologihoder, både fra fjern og nær.

Vi har plukket ut noen av høydepunktene fra årets konferanse:

Hele programmet finner du her – og billetter kan kjøpes her.

For første gang gjester investoren, entreprenøren og futuristen Nicklas Bergmann Norge. På Gulltaggen Creative Tech skal Nicklas dele sitt syn på fremtiden, hvor vi er på vei og hvordan teknologien påvirker oss, samt gi oss en innføring i de viktigste teknologiene og verktøy for å kunne anvende disse.

En annen som vil dele sitt syn på fremtiden er Karen Palmer, med den ydmyke tittelen «The Storyteller from the Future». Palmer er en anerkjent foredragsholder, der hun deler hennes tanker om fremtidens medier. 

– Hun er en inspirerende dame med spennende tanker om fremtiden. Jeg gleder meg skikkelig til å høre hva hun har å fortelle til et norsk publikum, sier Grund i INMA.

I tillegg får du blant annet høre om temaer som ”kommunikasjon i en post-mobil verden”, ”det kommende paradigmeskiftet”, ”fremtidens teknologi” samt oppleve premierelanseringen til Vevs plattform for byråer!

Dette er bare et knippe av de som skal bidra med foredrag, workshops, paneldebatter og demonstrasjoner under årets Gulltaggen den 25. april på Oslo Epicenter. Se hele programmet til Gulltaggen Creative Tech. Det er fortsatt ledige billetter – de finner du her!

Årets Gulltaggen er satt til 25. april og skal arrangeres på Epicenter Oslo, et av Norges største innovasjonshus. Dagen skal fylles med nyttige workshops, spennende demonstrasjoner, paneldebatter og nettverksbygging.