Hva synes du er det mest spennende med å jobbe i Wavemaker? 

Det er en variert arbeidshverdag der man har mulighet til å jobbe med kunder innen forskjellige kategorier og størrelser, alt fra lokale til internasjonale. I min rolle som Content Manager er jeg så heldig å få jobbe med flinke folk i et kreativt miljø. I Wavemaker har vi en kultur som støtter det å tenke utenfor boksen, samt positivt provosere våre kunder. Det er noe som jeg synes er gøy og spennende.  

 

Hvordan kombinerer du jobben din hos Wavemaker med å lage musikk? 

Jeg har alltid vært veldig musikkinteressert, og det er en stor del av livet mitt. Helt fra jeg startet i Wavemaker har det vært en kultur for å fremme mangfold og tilrettelegge for en sunn work-life balance. Dette er noe jeg verdsetter veldig høyt.

 

Hvordan og når startet du med å lage musikk?  

Det var først i studietiden i Edinburgh jeg virkelig begynte å produsere musikk på daglig basis. Jeg trengte å koble av fra den hektiske studiehverdagen. Musikken ga meg ny energi, noe som gjorde at jeg også presterte bedre på skolen. Igjen var det viktig for meg å finne en sunn balanse mellom skole og fritid. Da jeg flyttet hjem etter studiene slo jeg meg sammen med en venn som også produserte musikk, og vi startet produsent-duoen Nova North.  

  

Hvordan ser en arbeidsdag ut for deg? 

Det er mye som skjer fremover. Vi er i gang med å bygge opp en ny Content-avdeling, noe som er utrolig spennende. Et av fokusområdene mine blir å skape gode innholdsstrategier på som skal føre til vekst for kundene våre. Wavemaker sitter på verdens største database av forbrukers kjøpsreiser innenfor ulike kategorier, som gir verdifull innsikt i dette arbeidet.  

 

Noen artistsamarbeid du har jobbet med som du kan fortelle om?  

Da vi grunnla Nova North var fokuset å produsere musikk for artister i Norge. Vi har vært heldige og jobbet med mange dyktige artister som; Unge Ferrari (Stig Brenner), Omar Noir og Salti. 

I 2023 slapp vi får første egne EP-plate. Det var veldig gøy og gav mersmak for fremtidige prosjekter.

 

I Wavemaker tror vi det alltid finnes nye veier for å skape vekst. Fundamentert i forståelse av forbrukers kjøpsreise innen kategorien jobber vi hver dag med å avdekke vekstpotensialet for våre kunder. Gjennom å sømløst knytte media, content og teknologi sammen, endrer vi holdninger og forbrukervaner for å realisere vekstpotensialet. 

 

Wavemaker er 100% eid av WPP og ligger under GroupM paraplyen. WPP er verdens største aktør innen kommunikasjonsfaget på tvers av reklame-, media- og PR-byråer. GroupM er mediebyråparaplyen til WPP.