I konkurranse med andre designbyråer gikk Tank av med seieren tidligere i høst og sikret seg avtale med Eat.

- Eat har på kort tid blitt en ledende global aktør i arbeidet med å forandre måten vi produserer og konsumerer mat på. Vi gleder oss stort til å samarbeide med en så kunnskapsrik og seriøs aktør, som samtidig er «rebellen» i klassen, sier strategisk leder i Tank, Helge Persen.

Gunhild Stordalen grunnla Eat i 2013 og med henne har stiftelsen allerede skapt internasjonal oppmerksomhet om betydningen av sunn mat for både helse og økosystem.

- Som en liten, rasktvoksende organisasjon med store planer er vi avhengige av kompetente samarbeidspartnere som forstår kompleksiteten i det vi driver med og kan hjelpe oss med å få enda større gjennomslagskraft, sier Marianne Stigset, kommunikasjonsdirektør i Eat Foundation.

Hun ser frem til samarbeidet med designbyrået.

- Sammen skal vi få Eat til å fremstå tydeligere, slik at de får befestet og styrket posisjonen som den markedsleder de er. Det gir selvsagt noe ekstra når vi, selv på et mikroskopisk plan, kan få være med på et så viktig arbeid, forteller Persen.

Dekode er valgt som samarbeidspartner på webutvikling.