Etter ti års som redaktør og rådgiver, sist fra Redink, går Maria Egeland (36) inn i stillingen som innholdssjef hos Kitchen. Der skal hun lede avdelingen, kvalitetssikre og utvikle måten Kitchen jobber med innholdsmarkedsføring på.

- Content er mange ganger noe som blir hektet på i siste fase av prosjektet, men jeg tror på det integrerte innholdet. Å lage et skille mellom annen markedsføring og content er unaturlig, fordi det er viktig å ha en rød tråd i budskapet og at all kommunikasjon bygger på en felles strategi. Content eksisterer aldri i et vakuum, og Kitchen har en helhetlig tilnærming til faget som passer som hånd i hanske med min egen overbevisning, sier Egeland.

Hun mener det er viktig å ha langsiktig perspektivet når en skal bygge en sterk merkevare.

- Vi må tørre å bruke et konsept over tid for å skape gjenkjenning og lønnsomhet. Det er så lett å jage raske salgsutløsende løsninger og glemme å ta med den langsiktige tenkningen, sier hun.

Hun tror merkevarer som klarer å omsette forretningsmålene sine til robuste og langsiktige innholdskonsepter vil være kommunikasjonsvinnerne i den nye mediehverdagen.

- Vi ønsker alltid å ansette de beste og Maria har vi hatt i kikkerten lenge. Content er et område som har vokst betydelig hos oss de siste årene, og vi er sikre på å fortsette veksten og øke kvaliteten ytterligere med Maria i ledersetet, sier Lise Marie Mørkved, leder av Kitchen/Shift.