Stine Bøe Augustsson har vært økonomidirektør i Nord DDB, tidligere bare DDB, siden 2009. Hun har også hatt en sentral rolle i det nordiske finansielle teamet til Nord DDB.

Nå hentes hun inn til en nyopprettet stilling som økonomidirektør i Trigger.

- Det å få Stine på laget er fantastisk. Hennes erfaring og faglige tyngde i kombinasjon med engasjement og personlighet er bare helt gull, forteller daglig leder i Trigger Oslo, Bente Kvam Kristoffersen.

De to har også jobbet sammen tidligere.

- Vi var kollegaer i DDB for noen år tilbake, og jeg har savnet henne siden da. Stine er en drøm å jobbe med og nå var endelig timingen perfekt for å bli kollegaer på ny, fortsetter Kvam Kristoffersen.

- Hvorfor dere trenger en økonomidirektør nå, ettersom dere ikke har hatt det tidligere?

- Vi har frem til Stine ble ansatt kjøpt veldig mye av regnskapstjenestene eksternt noe vi etter hvert har opplevd å bli litt tungvint. De vi har benyttet har gjort en god jobb, men det å ha denne kompetansen i eget hus er mer effektivt.

Bøe Augustsson har i tillegg til Nord DDB også erfaring fra Norgesgruppen og Ving Sverige. Hun er utdannet siviløkonom fra Universitetet i Lund, Sverige, og har en bachelor i regnskap og finans fra BI.

- Jeg har fulgt med på byrået de siste årene og fått med meg alt det fine den gjengen har skapt. Jeg kjenner jo Bente fra tidligere og er imponert over alt hun har fått til! Det virker som en fantastisk arbeidsplass med mange flinke folk jeg gleder meg til å bli kjent med. Nå som jeg er på plass skal det bli deilig å ta fatt på oppgavene som venter, sier Bøe Augustsson.