Cecilie Victoria Jensen er ansatt som ny sjef for digitale medier i Høyre. Hun erstatter Christian Laland, som har gått over til en ny jobb i det nye digitalbyrået Pressure.

Les mer: Henter Høyres digitalsjef til nytt byrå

Jensen har tidligere jobbet som rådgiver i Høyres digitale avdeling og som journalist i Dagbladet. I årets valgkamp har hun arbeidet tett med statsministerens tilstedeværelse på sosiale medier.

- Høyres digitalavdeling er sannsynligvis en av landets beste, og jeg gleder meg stort til å ta fatt på stillingen som sjef for digitale medier. At jeg har erfaring som rådgiver på teamet tidligere ser jeg på som en fordel, sier Jensen i en pressemelding.

Høyre kom nærmest toppscore da Kampanjes valgkampjury og Knowit analyserte partienes digitale valgkampføring.  I 2017 vant partiet «Beste internasjonale valgkampvideo» og «Beste internasjonale valgkamp» i konkurranse med politiske partier fra mange andre land i Polaris Awards-kåringen. 

- Cecilie har over tid dokumentert at hun er en veldig dyktig, effektiv og kreativ medarbeider som oppnår svært gode resultater. Hun har fra før av spilt en viktig rolle i å utvikle Høyres digitale tilstedeværelse, og jeg er ikke tvil om at hun kan videreutvikle teamet. Målet vårt er å vinne valgkampen i 2021, også digitalt. Cecilie blir en glimrende lagleder for dette teamet, sier kommunikasjonssjef i Høyre, Daniel Torkildsen Lea.