Det er en gammel reklamekjenning som i dag tar fatt på jobben med å bygge opp eventbyrået Playroom igjen. Playroom er en del av tv-produksjons- og kommunikasjonsselskapet A Nice Company som blant omfatter Monster, Nice One og One Big Happy Family som igjen er eid av MTG.

- Jeg begynner som ny sjef i Playroom og gleder meg fryktelig mye til det. Jeg har min første arbeidsdag i dag og skal bruke den første tiden til å bli kjent med huset og alle de nye kollegaene mine her på Nice-huset og i MTG-gruppen.  Det er en av de tingene som blir veldig spennende. Nice er et veldig bredt og spennende hus hvor det skjer veldig mye, sier Helge Wold til Kampanje.

Helge Wold har jobbet nesten hele sitt liv i kommunikasjonsbransjen og har fartstid både fra Statoil, McCann og nå sist ti år i Gyro. Han regner med å møte mange kjente ansikter i Nice når han nå starter opp.  

Les også: - Ferdig med reklamebyråer

- Jeg gleder meg til å møte både regissører og folk i Monster igjen. Dette er folk som jeg tidligere samarbeidet med i McCann-systemet.

Wold sier årene i Gyro har vært «veldig lærerike» etter at han først startet opp først som administrerende direktør i Gyro Media før han de siste årene jobbet som rådgiver i Gyro.

- Det har vært en lærerik tid med mange gode minner. Men jeg synes tiden nå var inne for å finne på noe nytt. Jeg tok et nytt karrierevalg og det handler om å lede denne dedikerte gjengen her i Playroom, sier han.

Wold kommer til et eventbyrå som fikk en økonomisk kalddusj i 2016 med et underskudd på drøye ni millioner kroner og som opplevde at halve staben forsvant til tidligere Playroom-sjef Jan Fredrik Karlsens nye eventbyrå All-In.

Les også: Karlsen klar med nytt eventbyrå – tapper Playroom for ansatte

- Halve byrået forvant til All-In og Jan Fredrik Karlsen rekrutterte jo bare herfra. Det var selvfølgelig litt tungt for Karoline (Amundsen, administrerende direktør i Playroom frem til Helge Wold startet, red. anm.) å se halve staben forsvinne ut døren. Nå er det gjeng her som er sulteforet på å starte opp igjen og legge planer som skal sikre nye vekst og nye kunder, sier Wold.

Wold tar over en stab på rundt ti ansatte og sier at tiden fremover nå skal brukes på å legge nye planer.

- Nå skal vi bygge opp Playroom igjen. Vi skal ansette litt flere folk samtidig som vi setter tæring etter næring. Vi skal ha flere kunder og vi skal legge kursen sammen med de ansatte og eierne i Nice. Nå er planen å vokse, sier han.

- Hvordan blir det å konkurrere med din gamle arbeidsgiver Gyro?

- Vi skal konkurrere både med Gyro og All-In, men det fine med eventbransjen er at markedet er så stort og at man jobber så bredt med kommunikasjon at det er mulig både å konkurrere og vokse ved siden av hverandre.  Det blir bare gøy, sier Wold.