I sitt første hele driftsår som byråleder, kan Lars Kristiansen legge frem gode 2017-tall for Isobar.

Det var i desember 2016 at Lars Kristiansen hoppet fra Mediacom til konkurrenten Isobar. Og da tallene for 2016 ble lagt frem i fjor sommer, viste de et underskudd på 2,6 millioner kroner i det Dentsu Aegis-eide byrået.

Les også: Dentsu Aegis vokser for fjerde år på rad - krysser tre milliarder i omsetning

Les også: Kristiansen slutter i Mediacom - blir ny Isobar-sjef

Nå kan byrået legge frem svarte tall for første gang siden 2010.

- Hva vil du trekke frem som de viktigste årsakene til at dette nå er snudd?

- Vi har fokusert driften rundt de tjenesteområdene vi er gode på. Det har resultert i at kvaliteten på det vi leverer til kundene våre har økt, som igjen har gitt fornøyde kunder. I tillegg har vi jobbet mye med å effektivisere arbeidsprosessene våre internt, og hatt god kontroll på kostnadene, sier Kristiansen.

Han legger til;

- Dette har vært en snuoperasjon hvor alle har bidratt, og jeg er stolt over den innsatsen alle her har lagt ned. Det har vært mye jobb, men også moro når man ser at det gir resultater. Det at vi nå endelig tjener penger gjør at vi kan utvikle oss videre.

- Hvordan skal dere holde denne stimen oppe?

- Det viktigste vi gjør er å levere rådgivning og kommunikasjonsløsninger som fungerer godt for kundene våre, og det skal vi fortsette med. Vi skal fortsette å ha god kontroll på kostnadene, og vi skal fortsette å skape en attraktiv arbeidsplass som tiltrekker seg de flinkeste folka, sier han.

Og sier at byrået er på budsjett for inneværende år.

- Både topplinje og bunnlinje er enda bedre hittil i år enn på samme tid i fjor, sier han.

Fra januar i fjor og frem til i dag har byrået doblet i størrelse, og teller nå rundt 20 hoder. På kundesiden har Isobar blant annet Norwegian, Coca-Cola, Norgesgruppen og Tine.

Her er alle tallene for Isobar i 2017 i millioner NOK:

Isobar 2017 2016 Endring i %
Omsetning 23,8 34,7 -3,8
Byråinntekt 17 19,3 -0,4
Driftsresultat 2,2 - 2,6  -
Resultat før skatt 2,2 - 2,6  -