Innholdsmarkedsføring- og influencerbyrået Kontent har signert Joakim Kleven, som er kjent fra TV 2-programmene «Sophie Elises verden» og «Bloggerne», og for å ha produsert «Swatshop» for Aftenposten. 

- Ikke bare er Joakim et multitalent på alt som har med innholdsproduksjon å gjøre, han er også en sterk stemme i samfunnet som representerer mangfold. Å hekte kommersielle budskap på de rette verdiene hos influencere, er noe vi ser at blir viktigere og viktigere for kunder, sier influencersjef Susanne Kjellhov.

Les mer: Tok full kontroll over byrået da Bonnier trakk seg ut - nå sikter de mot 20 millioner i omsetning

Lea Meyer startet motemagasin som 14-åring og var i fjor aktuell i filmen «En affære». Nå blir også hun en av influencerne i stallen til Kontent.

- Lea utstråler en ekthet, noe vi oppfatter at er viktig for den unge målgruppen. Sammen med Lea skal vi skape unike kommersielle kampanjer som virkelig treffer målgruppen, sier Susanne Kjellhov.

- Vi ønsker å jobbe med influencere som har integritet og er bevisst sitt ansvar som rollemodell. Det tror vi at er en bærekraftig kommersiell strategi. Vår oppgave er å finne skjæringspunktet mellom kommersielle interesser, influencernes verdier og etterspørsel i målgruppa, sier byråsjef Stian Johansen.